Landon Donovan (Staðfest)

Tilkynnt verður um lán Landon Donovan til Everton í dag. Það er staðfest að hann fer til Everton en ekki er búið að staðfesta hvort hann verður fram í mars, þegar MLS deildin byrjar eða hvort hann verður til enda tímabilsins í Englandi. Það kemur í ljós á eftir. Hér er fréttatilkynning frá LA Galaxy.

CARSON, Calif. (Tuesday, December 15, 2009) – The LA Galaxy will make a major player announcement on Wednesday, December 16 at the ESPN Zone at LA Live. The press conference, which will be attended by LA Galaxy Head Coach and General Manager Bruce Arena and Galaxy captain Landon Donovan, will begin at 12 p.m. inside the Screening Room at the ESPN Zone.

Check-in for the press conference will begin at 11 a.m., with lunch being served in the SportsCenter Bar at 11:30 a.m. The press conference will officially begin at 12 p.m.

Góðar stundir.

Comments are closed.